مارو در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
اهورا ایمان، شاعر، ترانهسرا و خواننده شناخته شده، نسبت به کارکردهای امروزی شعر و ترانه در مارکت موسیقی، انتقاد کرد.
بهگزارش تیتر فرهنگی، اهورا ایمان که سابقه خلق ترانههای پرمخاطبی را در دهههای اخیر داشته است، به مارکت موسیقی پاپ در سالهای اخیر انتقاد دارد و معتقد است به سمت مصرفگرایی پیش رفته است. بهطوری که ارزشهای ادبی و هنری برای گروههای تولیدکنندهی موسیقی، اهمیتی ندارند.
از نظر ایمان، عوامل مختلفی همچون کوتاه شدن زمان قطعات موسیقی و همچنین کپیبرداری از الگوهای اقتصادی موفق از سوی تولیدکنندگان قطعات موسیقی باعث شده، آثار تولیدی از شعریت و همچنین خلاقیتهای هنری فاصله بگیرند.
این ترانهسرا که پیش از این سابقهی سرودن قطعات مشهوری را در کارنامه دارد و خوانندگان مطرحی چون همایون شجریان، محمد اصفهانی، حمید حامی، احسان خواجهامیری، زندهیاد ناصر عبداللهی و…. آثار او را اجرا کردهاند، نسبت به رویکرد جدید کنسرتگذاران و تهیهکنندگان مارکت موسیقی هشدار داد و گفت: من این مسأله از بارها شنیدهام که تهیهکنندگان به خواننده میگویند، کارهایی را بخوانید که نوجوانان ۱۳-۱۴ ساله را به سالنهای اجرا بکشاند.
ایمان که معتقد است این اقدام، باعث تخریب ذائقهی موسیقایی نوجوانان و لاجرم؛ نسلهای آینده خواهد شد، کنسرت رفتن را تفریحی لوکس میداند که تنها بخشی از جامعه بهلحاظ مالی توانایی تجربه کردن آن را دارند. وی دراینباره گفت: شاید کنسرترفتن برای این افراد، باعث تفاخر هم باشد اما جالب این است که زیاد هم فرقی نمیکند به کنسرت کدام خواننده میروند.
وی ادامه داد: همانطور که در ویدئوها میبینیم، اکثر افرادی که کنسرت میروند، تینیجرند که بعضاً پدرها و مادرهای خود را نیز راضی کردهاند که آنها را همراهی کنند. اینها مخاطب تخصصی نوع موسیقی یا شعر خاصی نیستند
خالق آلبوم «پروانههای پیراهنش» و آلبوم «ساحل فروزه» که به تازگی ساخت آن را به اتمام رسانده و در آستانهی انتشار است، علاوه بر انتقاد از دستاندرکاران تولید آثار موسیقی، نوک پیکان انتقادات را متوجه مدیران و سیاستگذاران موسیقی میداند و معتقد است: «سیاستگذاری موسیقی، مبتنی بر فرهنگ نیست؛ بلکه بر پایهی سود بیشتر و درآمد مالی پیش میرود.»